ΜΕΛΕΤΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
MANOLIA CLEANING | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Μαρούσι Αττικής


Δημιουργήσετε τον δικό σας παράδεισο στο κήπο σας, γεμάτο με όμορφα λουλούδια και πράσινο γκαζόν που θα σας ξεκουράζουν και θα σας δίνουν μία αίσθηση γαλήνης. Όμως η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου ενός κτιρίου και κυρίως η διαμόρφωση του κήπου, απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία.

Η επιχείρησή μας “MANOLIA CLEANING” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Μαρούσι, ειδικεύεται στην κατασκευή κήπων και έργων πρασίνου, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες και το γούστο σας.

Με επιμονή στην λεπτομέρεια, μελετάμε τις ανάγκες σας, κατανοούμε τις επιθυμίες σας και σχεδιάζουμε με λεπτομέρεια το έργο, ώστε να σας προσφέρουμε ένα άψογο αποτέλεσμα. Στην συνέχεια προχωράμε στην κατασκευή του, επιλέγοντας τα κατάλληλα φυτά και υλικά που ταιριάζουν και αναδεικνύουν τον κήπο σας ώστε να επιτύχουμε άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα αντέξει στο χρόνο.
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Μελέτη περιβάλλοντος χώρου και σχεδιαστική πρόταση
 
  Εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος
 
  Φύτευση δένδρων, θάμνων, λουλουδιών ή άλλων φυτών
 
  Τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα ή σποράς ιδιαίτερης ποικιλίας γκαζόν 
 
  Προσθήκη βοτσάλων ή άλλων αδρανών διακοσμητικών υλικών
 
Η έμπειρη ομάδα μας, με έμπνευση από τα όνειρα σας, πολύ φαντασία και χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά δημιουργεί έργα πρασίνου και κήπους που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας, σε χώρους μικρής ή μεγάλης έκτασης.

Η συνέπεια ως προς τον χρόνο παράδοσης, ο ακριβής προϋπολογισμός, ο σχεδιασμός του έργου και η απόλυτη εφαρμογή του, σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές μας, είναι μερικοί από τους λόγους που μας προτιμούν και μας προτείνουν για την κατασκευή κήπων και χώρων πρασίνου.

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υπεύθυνες λύσεις για τη δημιουργία όμορφων χώρων πρασίνου στο Μαρούσι και σε όλη την Αττική, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον κήπων σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Μαρούσι και όλη την Αττική.